MONObox™ Carson

Carson Valve Box asortiman se uveliko koristi za smeštaj opreme ventila za navodnjavanje i ima širok raspon veličina kako bi svi zahtevi industrije bili zadovoljeni.

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Fleksibilnost prilikom instalacije
Zahvaljujući standardnim alatima za nadgradnju preko postojećih mreža, komore se mogu prilagoditi uslovima na licu mesta.

Pogodna za sve vremenske uslove
Za razliku od komora izgrađenih od cigle u kojima niske temperature mogu zaustaviti rad, Carson se može postavljati u svim vremenskim uslovima

Kompletna sistemska ponuda
Zahvaljujući poklopcima od HDPE koji se ubacuju (procenjeno na opterećenje od 1,5 T) nije potreban okvir. Dostupne su i opcije poklopca za pristup betonu i duktilnom gvožđu B125.

Odličan odnos čvrstoće i težine
Materijal je znatno lakši od drugih uobičajenih materijala, a obezbeđuje istu snagu.

Brza i jednostavna instalacija
MONObox™ komore se se ugrađuju znatno brže od tradicionalnih alternativnih rešenja. Kompletna instalacija obično traje do jednog sata. Ovo dovodi do smanjenja troškova potrebnih za instalatera. Za ugradnju komore nije potrebna specijalna oprema ili postrojenje i nema potrebe za specijalizovanim proizvođačima kutija.

MATERIJALI

HDPE:
MONObox™ Carson se proizvodi od penastog azota i polietilena visoke gustine (HDPE), od čega je do 70% reciklirani materijal.

HDPE ima odlične karakteristike čvrstoće i težine.

DOSTUPNE VELIČINE

Informacije o dimenzijama

MONObox™ Carson asortiman obuhvata pravougaone i kružne komore dostupne u širokom spektru oblika i veličina. Pravougaone kutije su dostupne u 6 tipova, sa nizom jasnih opcija otvaranja, dok kružne komore pružaju dve opcije. Niz HDPE poklopaca i sigurnosnih opcija je dostupan u svakom opsegu.

OCENA OPTEREĆENJA

MONObok™ Carson je pogodan za ugradnju u okruženja ocenjena na B125 uskladu sa EN124.
Pogodno za pešačke staze, parkinge, pešačke zone i slične površine.