ZAPOČNITE LETEĆU AVANTURU!

ZIPSTER – siguran, zabavan i uzbudljiv zipline za decu!

Zipster zipline je nastao u Srbiji kao porodični biznis, sa željom da se kroz siguran i kvalitetan proizvod deca okrenu zabavi u prirodi. Bez obzira da li imate dvorište, etno selo, avantura park ili vikendicu, Zipster je savršen način da deci pružite nezaboravne trenutke zabave i avanture.

SIGURNOST I KVALITET SU PREDUSLOV ZA AVANTURU!

Otkrijte šta Zipster čini posebnim

Beskompromisna bezbednost:
Želimo da deca budu bezbedna, a roditelji bezbrižni. Zbog toga ne pravimo kompromis kada je reč o kvalitetu – svi delovi Zipster seta poseduju sertifikat o bezbednosti i ispunjavaju stroge standarde bezbednosti. Možete biti mirni znajući da su deca bezbedno pričvršćena i zaštićena tokom zipline avanture.

Superioran kvalitet:
Za razliku od kineskih alternativa na našem tržištu, ključni delovi Zispter seta su proizvedeni u Italiji od strane jednog od vodećih proizvođača u industriji. Ovo donosi minimalno održavanje sa vaše strane, ali maksimalnu zabavu za male istraživače.

Garantovana zabava i avantura:
Inspiriše avanturistički duh, radoznalost i izlazak iz zone komfora. Fokusira se na zabavu na otvorenom, osećaj slobode i prirodu. Zipster će biti savršen dodatak vašem dvorištu ili već postojećim avanturama u vašem parku!

SVE U JEDNOM SETU, MONTIRANO ZA MANJE OD SAT VREMENA!

Podignite zabavu na potpuno novi nivo i kreirajte nezaboravne uspomene

Zipster možete brzo i lako instalirati u svom dvorištu ili parku. Dužina sajle od 33m i nosivost garantovana sertifikatom bezbednosti čini Zipster pogodnim i za odrasle i za decu. Što znači da se, ukoliko želite, vaše učešće u avanturi ne završava samo na montaži. Zipster set dolazi u kutiji, sa uputstvom, i sadrži sve delove neophodne za samostalnu montažu:
» Kolica
» Pojas
» Gurtnu
» Karabiner
» Sajlu
» Kočnicu

ZAŠTO IZABRATI ZIPSTER ZIPLINE KAO ZABAVU ZA DECU?

Podignite zabavu na otvorenom i stvorite nezaboravne avanture

Zabava za sve uzraste
Naše zip linije su dizajnirane da pruže uzbudljivo iskustvo deci i avanturistima svih uzrasta.

Druženje:
Posmatrajte kako deca i članovi porodice stvaraju nezaboravne uspomene dok zajednički uživaju u letećoj avanturi.

Povezivanje sa prirodom:
Pokažimo mališanima da zabava i avantura počinju kada se ekrani zamene igrom u prirodi.

Izlazak iz zone komfora:
Nova aktivnost poput ove podstiče radoznalost, avanturistički duh i osećaj postignuća i slobode.

Prenosivost i laka montaža:
Naše zip linije su kompaktne i lako se pakuju, što ih čini idealnim za dvorišta, avanturističke parkove ili bilo koji otvoreni prostor.

KONTAKT

Spremni za leteću avanturu? Kontaktirajte nas već danas!

Možete nas kontaktirati putem email adrese: zipline.zipster@gmail.com ili broja telefona: +38165 332 76 73, kako biste saznali više o našem proizvodu. Tu smo da vam odgovorimo na sva pitanja i da rešimo sve nedoumice, ukoliko ih imate. Ne propustite priliku da stvorite nezaboravne uspomene za decu i porodice!

Prozzujite i vi u leteću avanturu!