ELMAS SYSTEM

Elmas system je distributer opreme za prevenciju svih rizika koje sa sobom nosi rad sa strujom. Našu ponudu najvećim delom čini oprema za kolektivnu zaštitu u postrojenjima i nadzemnim vodovima do 400kV, rad na visini i trajno postavljeni sistemi zaštite. Naš moto je: ,,Zaštita na radu nije stvar količine, već kvaliteta!” i zbog toga na naše tržište uvozimo proizvode poznatih svetskih brendova sa ciljem da se svaki korisnik oseća bezbedno i sigurno na svom radnom mestu. Pored bezbednosti korisnika, važno nam je i njihovo zadovoljstvo, pa se trudimo da svojim klijentima pružamo kvalitetna, sigurna i efikasna rešenja koja će im olakšati obavljanje posla na mestima opasnim po život.

O NAMA: Elmas system d.o.o. (u početku pod drugim imenom) od 1995. godine prvi u regionu počinje da dizajnira i proizvodi opremu za uzemljenje i kratko spajanje. Vođeni željom da našim klijentima omogućimo da na bezbedan i efikasan način isporuče električnu energiju, u stalnoj smo potrazi za inovativnim proizvodima i rešenjima. Verujemo da je pored kvalitetnih proizvoda neophodno i adekvatno upravljanje njima, te smo u svoju ponudu uveli i praktičnu obuku.

NAŠA VIZIJA: Elmas system teži da na regionalnom tržištu bude prepoznatljiv po kvalitetu, bezbednosti i efikasnosti svojih proizvoda. Želimo da kolektivnu i ličnu bezbednost na radu podignemo na najviši mogući nivo.

NAŠA MISIJA: U želji da uvek budemo bar korak ispred ostalih, Elmas system se fokusira na inovacije u cilju nalaženja rešenja za rastuće globalne tehnološke mreže.