D1PRO TACTICAL KIT

D1PRO TACTICAL Kit može koristiti za spuštanje, uspon i vuču.

D1 Descender je četvrti u asortimanu D-Serije specijalizovanih Descendera. D1PRO Descender koristi našu patentiranu tehnologiju progresivnog grebena D serije i posebno dizajnirano uže ø6mm, kako bi se postigla stvarna kontrola spuštanja jednom rukom.
D1PRO Descender je kompaktan, lagan uređaj, koji se može odložiti u pojas korisnika i efikasno koristiti po potrebi. D1PRO Descender je uređaj za automatsko zaustavljanje (spuštanje prestaje kada korisnik otpusti kontrolnu ručku). Odsustvo panik kočnice na ovom ‘PRO’ modelu omogućava korisniku slobodu da se spusti, bez slučajnog aktiviranja panik kočnice. Ovo može biti korisno pri dužim, bržim spuštanjima i u hitnim situacijama kada je efikasno, neprekidno spuštanje posebno važno.
D1PRO TACTICAL Descender je opremljen „mamuzom“ visokog trenja koja omogućava korisniku da pređe između standardnog i režima visokog trenja, po potrebi.
Pribor
D1PRO kompleti za spuštanje su dostupni sa tri komponente koje se mogu pričvrstiti na sredini linije, koje se mogu lako konfigurisati za prelaz između spuštanja, uspona i vuče.
Opterećenje: 40-140kg
Minimalna prekidna čvrstoća MBS: 14kN
Standard: EN341
Maksimalna dužina spuštanja: 220m
Brzina spuštanja: 0,5-2m/s
Težina uređaja: 218 gr
Prečnik užeta: Ǿ6mm najlon središte / Technora omotač
Ǿ6mm 100% Technora