STAKKAbox™ FORTRESS

STAKKAbox™ Fortress je niz modularnih i strukturno pripremljenih sistema pristupnih komora, pogodnih za upotrebu na kolovozu i pešačkim zonama.
Fortress sistem je oblikovan u HDPE i poseduje odlične karakteristike kada je reč o čvrstoći i težini.

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Brza i jednostavna instalacija
STAKKAbox™ komore se ugrađuju znatno brže od tradicionalnih alternativnih rešenja. Kompletna instalacija obično traje do jednog sata. Ovo dovodi do smanjenja troškova potrebnih za instalatera. Za ugradnju komore nije potrebna specijalna oprema ili postrojenje i nema potrebe za specijalizovanim proizvođačima kutija.

Dvostruki i prstenasti dizajn zidova
Komore se izrađuju do potrebne dubine dodavanjem sekcija od 150 mm. Zbog dvostrukog dizajna, pojedinačni delovi su lagani što znači da se mogu ručno podići. Svaka pristupna komora ima vertikalna i horizontalna rebra, što rezultira proizvodom koji je jak i na vertikalnoj i na bočnoj strani. Većina instalacija ne zahteva specijalna iskopavanja, što smanjuje troškove.

Fleksibilnost prilikom instalacije
Zahvaljujući standardnim alatima za nadgradnju preko postojećih mreža, komore se mogu prilagoditi uslovima na licu mesta.

Glatki spoljni zidovi
Praznine u spoljašnjem zidu negativno utiču na efikasnost zbijanja oko komore. STAKKAbox™ komore imaju glatke spoljne zidove i spoljnu ivicu koja ulazi u iskopine.

Flat pack pakovanje
Fortress se može isporučiti u ‘flat pack’ formatu kako bi isporuka i instalacija bile efikasnije i fleksibilnije.

KAKO FUNKCIONIŠE

Isporučen u prstenovima od dvostrukog zida dubine 150 mm, sistem izvođačima omogućava sredstva za brzu i jeftinu izgradnju pristupnih komora, dok istovremene pruža veći kvalitet izrade, smanjene defekte i poboljšane performanse bezbednosti na lokaciji.

Napravljen slaganjem sekcija do potrebne dubine, svaki deo teži ispod 25 kg, što ga čini pogodnim za podizanje od strane jedne osobe, u skladu sa propisima o ručnom rukovanju.

MATERIJALI

HDPE:
STAKKAbox™ Fortress se proizvodi od penastog azota i polietilena visoke gustine (HDPE), od čega je do 70% reciklirani materijal.

HDPE ima odlične karakteristike čvrstoće i težine.

DOSTUPNE VELIČINE

Informacije o dimenzijama

STAKKAbox™ Fortress komore se formiraju kombinovanjem četiri međusobno povezana, komplementarna dela koji zajedno čine svaki prstenasti deo. Ovi delovi su zaključani i pričvršćeni pomoću priloženih vijaka. Korišćenje standardnih komplementarnih delova omogućava veću fleksibilnost u veličini komore i otvora.

Za više informacija o dostupnim veličinama preuzmite naš vodič za veličinu proizvoda.

PRILAGODLJIVOST

Komore se mogu prilagoditi uslovima na licu mesta sa standardnim alatima za nadgradnju oko postojećih mreža.

OCENA OPTEREĆENJA

Fortress pristupne komore su pogodne za ugradnju u okruženja sa oznakom D400, Qu i Cubis-ovim instrukcijama za instalaciju.
Pogodne za kolovoze.