MARK MAMMOTH POTPUNA TELESNA UPREGA

Standard: EN 361, EN 813, EN 1497

MARK Mammoth je lična zaštitna oprema (PPE) za sprečavanje pada sa visine, dizajnirana za upotrebu u kombinaciji sa sigurnosnim sistemima i sistemima za spašavanje.
Integrisana grudna i nožna telesna uprega. Sve trake i petlje su podesive. Alati, mobilni telefoni ili tasteri se mogu bezbedno čuvati u džepovima. Zipper pull obezbeđuje da se rajsferšlus može otvoriti brzo i lako, čak i kada nosite rukavice.
Testiran od strane TÜV Süd
Namena: za ZipLine, za adrenalinske parkove, za raščišćavanje stena, rad na visini, upravljanje objektima, izgradnju komunalnih mreža, za potrebe vatrogasaca, spasavanje sa visine, podizanje radnih platformi, vetroparkova…

Pad sa visine tokom nošenja telesne uprege može biti štetan za korisnika na više načina: traumatična suspenzija, cirkulatorni šok, paraliza, nedostatak kiseonika, hipovolemija itd. MARK Mamut je ergonomski dizajniran da spreči kratkoročne i dugotrajne povrede.

Telesna uprega je šivena u obliku trougla koji stvara široku površinu koja jednako raspoređuje težinu i olakšava pritisak na noge. Ovo može pomoći u sprečavanju traumatične suspenzije i kratkotrajnih ili dugotrajnih povreda.
Dolazi u kompletu sa Velcro pričvrščivanjem. U slučaju pada, Velcro pričvršćivači se otvaraju i deluju kao dodatni apsorberi energije.
Leđni deo je napravljen od rastegljive tkanine, obezbeđujući optimalnu slobodu kretanja i delujući kao apsorber energije u slučaju pada.
Prvi u svetu smo došli na ideju kombinacije elemenata koji apsorbuju energiju i trake u obliku trougla!
Reflektujuće trake su zašivene na ramenima i nogama, kako bi osigurale optimalnu vidljivost i u uslovima magle i kiše.

MARK Mammoth je dostupan u veličinama S-XXXL i može se izraditi sa logom, sloganima ili oglasima po želji.