RP076k-NR ZIPSPEED-L KOLICA ZA SMANJENJE BUKE

ZipSpeed-L (RP076) je sada dostupan sa točkovima za smanjenje buke!

ZipSpeed-L kolica za smanjenje buke opremljena su specijalnim najlonskim točkovima, za smanjenje izlaznog zvuka do 7dB. Proizvođači/operateri zipova su pod sve većim pritiskom da zauzmu proaktivan pristup smanjenju buke koju stvaraju zip kolica. Sposobnost da se minimizira buka imajući u vidu uticaj na lokalno stanovništvo i divlje životinje, igra ključnu ulogu za operatere koji traže dozvolu za planiranje od lokalnih vlasti za postavljanje zip lajna na svojim lokacijama.
Naš novi asortiman ZipSpeed kolica za smanjenje buke opremljena su najlonskim točkovima. Točkovi napravljeni od najlona se obično koriste u fabričkim okruženjima, zbog njihovog optimalnog balansa visoke pouzdanosti i izdržljivosti, zajedno sa svojom sposobnošću da smanje buku mašina na prihvatljiv nivo.
Naši najlonski točkovi su pokazali smanjenje buke do 7dB, kada su testirani na nizu tipova kablova. Točkovi za smanjenje buke dostupni su na našim ZipSpeed modelima od 13 mm i 16 mm.

ZipSpeed kolica za smanjenje buke su pogodna za upotrebu na industrijskim standardnim Zipline kablovima, međutim za maksimalne performanse i izdržljivost preporučujemo upotrebu glatke površine „isprepletenog“ kabla.
Tehničke informacije:
Za prečnike čeličnog kabla (mm): RP076A-NR za 13mm ili RP076B-NR za 16mm kabl
(MBS) Minimalna prekidna čvrstoća (kN): 40
(MBS) Minimalna otpornost na lomljenje (lbf): 8992
Serijsko numerisanje: Kao standard
EZIiDA: dostupan na zahtev
Završna obrada tela: eloksirano
Težina (grami): 1000