Scene i događaji

Zabava na pozornici pruža vrhunski performans, pogotovo kada je u pitanju bezbednost i tehnologija pokrivena EN17206.

Širom industrije, instalateri koriste naše Guard blokove proizvedene u Velikoj Britaniji kao uređaje za osiguranje opterećenja za zaštitu opreme za osvetljenje i zvučnike koji su okačeni iznad ljudi.
Zaštita od opterećenja na sceni/pozorištu se sve više koristi prema EN17206:2020 kao sekundarna zaštita za zabavnu tehnologiju.

Ako se Vaša primarna noseća oprema pokvari, Guard blokovi za zaštitu tereta će automatski zaustaviti pad tereta, čime će sprečitioštećenje opreme i, što je još važnije, zaštititi publiku/izvođače ispod.

Proizvodi

Guard blokovi za zastitu tereta

  • Dužina sajle do 25 m
  • Integrisana apsorpcija udara minimizira štetu
  • Mogućnosti sajli i okova visokog kvaliteta ili od nerđajućeg čelika
  • Sajla se automatski izvlači / uvlači
  • Indikatorska sočiva za lako praćenje ispravnosti uredjaja

Aplikacije

EN17206 propisuje da su potrebna dva nezavisna bezbednosna rešenja prilikom ugradnje električnih lančanih dizalica/motora. Da li sekundarna kočnica motora obezbeđuje neophodan nivo bezbednosti zavisi od vaše procene rizika, ali sve više otkrivamo da instalateri postavljaju zaštitne jedinice pored motora kako bi obezbedili posebnu zaštitu, ako se primarni sistem pokvari.
Lančane dizalice/motori uglavnom imaju sigurnosnu kočnicu koja se aktivira ako se primarna kočnica pokvari, Ali šta je rezerva ako se lanac ili sidro motora pokvare?

Složenost i troškovi upravljanja i održavanje opreme u izložbenim prostorim mogu biti ogromni. U celoj industriji, menadžeri za opremanje i bezbednost se oslanjaju na Guard odvodnike opterećenja kako bi pojednostavili sisteme i smanjili troškove.
EN17206 propisuje da su potrebna dva nezavisna bezbednosna rešenja prilikom ugradnje električnih lančanih dizalica/motora.

Kada su Guard odvodnici opterećenja potrebni za jednokratnu proizvodnju ili manifestaciju, korisnici često biraju da iznajme opremu umesto da ih kupe direktno. Da bi odgovorile na ovu rastuću potražnju, kompanija za iznajmljivanje bina poslednjih godina povećava broj blokova za zaštitu tereta.
Nudimo podršku industriji za iznajmljivanje bez premca preko visoko cenjenog Globestock Ltda, koji već decenijama snadbeva ovu industriju. Sa Globestock-om, servisiranje proizvoda je brzo i lako.

Blisko smo sarađivali sa košarkaškim klubovima kako bismo osigurali da njihova košarkaška oprema bude na odgovarajući način zaštićena u objektima njihovih sportskih hala. Procene rizika u nekim objektima su istakle potrebu za zaštitom od neuspeha primarne podrške. U nekim slučajevima ovo je trebalo da se pozabavi starenjem opreme, ali je potrebno pažljivo razmotriti i novije instalacije sportske opreme. Da li će koševi izdržati udarno opterećenje izazvano teškim “zakucavanjem” ili visenjem sa obruča?

Guard blokovi za zaštitu tereta rešavaju problem potrebe za sekundarnim bezbednosnim rešenjima za opremu koja je okačena na visini, kao što su rešetke i zvučnici.
Instalacija je jednostavna: jedan(ili više) Guard blokova su pričvršćeni iznad rešetke/zvučnika, sa kablom pričvršćenim za teret. Ovo obezbeđuje nezavisnu zaštitu, odvojenu od primarnog sistema. Ako primarni oslonac pokvari, čuvar bezbedno i brzo hvata opremu koja pada, sprečavajući oštećenja i potencijalne povrede.

Guard blokovi opterećenja se rutinski koriste za zaštitu tereta visoke vrednosti, uključujući lustere. U ovoj primeni, Guard odvodnik opterećenja bi bio ankerisan van vidokruga, u prostoru iznad plafona, ako ima prostora. Sajla se pričvrsti za lustere; ako bi teret iz bilo kog razloga pao, Guard blokovi za zaštitu tereta bi se automatski aktivirao, zaustavljajući dragoceni teret da udari o pod ili ljude ispod.