POLIESTERNE TRAKE ZA DIZANJE I PRENOS TERETA

Checkmate lifting tehnologija je linija Checkmate Lifting & Safeti Ltd specijalizovana za pretvaranje sintetičkih materijala u proizvode za dizanje i vezivanje tereta. Sa više od tri decenije iskustva, Checkmate se pozicionirao kao globalni lider u proizvodnji opreme za dizanje i prenos tereta i izvozi svoje proizvode u sve delove sveta.

Naši sistemi za obujmice su među najboljima, zahvaljujući našim inženjerima koji dizajniraju sigurne i praktične proizvode. S tim ciljem, svi naši proizvodi imaju visok procenat snage i težine, pružajući kvalitetne performanse i jednostavnu upotrebu.

Naš prioritet je uvek bio kvalitet. Iz tog razloga imamo objekat za testiranje koji se obimno koristi u razvoju naših proizvoda i materijala. Mi smo akreditovani od strane UKAS-a za ISO 9001: 2000 i odobreni od, između ostalog, LEEA, IOSH i Američkog biroa za pomorstvo.

Odabir odgovarajućeg tipa i specifikacije poliesternih traka je od najvećeg značaja. Naše obujmice su obeležene bojama radi jednostavnije identifikacije specifikacija, a donja tabela pruža informacije o našem sistemu za kodiranje boja. Na raspolaganju smo Vam za sve dodatne informacije.